|
Informacje
Zdjęcie użytkownika
Ocena
Opcje
Opis
xyz nie ustawił(a) opisu.
Prywatne informacje
xyz
Rozkręca się
Wiek nieznany
Płeć nie została ustawiona
Położenie nieznane
Data nieznana
Zainteresowania
Brak informacji
Statystyki
Wyświetleń profilu: 144*
Ostatnio widziany: 28.05.2010 - 18:18
6 postów (0 postów na dzień)
Kontakt
Brak informacji
Brak informacji
Brak informacji
Brak informacji
* Wyświetlenia profilu aktualizowane są co godzinę
|
Tematy
Znajomi
Moja zawartość
18 May 2010
Dzień dobry wszystkim. jestem tutaj by sie dowiedzieć co i jak do zawodu Technika budownicta, a raczej chciałbym byście mi go przybliżyli...
jestem aktualnie na koncu pierwszego roku nauki w technikum budowlanym, sam zawsze chciałem zostać "nim":) Chciałbym się was poradzić, ponieważ jakiś czas temu gadałem z pewnymi "ludzmi" i powiedzieli że ten zawód nie jest opłacalny ciężko jest bez matury dostać prace, i płace na budowie mają większe Ci po zawodówce niż np. bym mógł mieć ja po tym technikum (mam jeszcze czas na zastanowienie sie nad maturą, ale ona narazie w 80% odpada ponieważ obowiązkowa jest z matu a u mnie z matą... chce jeszcze iśc po tej szkole do policealnej 2 letniej by uzyskać certyfikat Geodety, lub kurs kosztorysowania, nauczyciel powiedział że zawsze przyda sie taki certyfikat co do przyjęcia do roboty:) ... dlatego jeszcze raz do sedna sprawy, prosił bym was by przybliżyliście mi tye realia cz tak z tym zarobkami jest naprawdee?? czy ten czas który poświece na nauke idzie w las lepiej szukać pracy bez wykrztałcenia... nie wiem jak jeszcze moge wam przybliżyć ten mój problem:(za poświecony czas bardzo dziękuje:) za szybkie odp z góry dziękuje i pozdrawiam
18 May 2010
Dzień dobry:) witam wszystkich forumowiczów, jestem tu w celach edukacyjnych i myślę że dowiem się ciekawych rzeczy:)
pozdrawiam |
Ostatnio byli
xyz nie ma odwiedzających do wyświetlenia.
Komentarze
Inni użytkownicy nie zostawili komentarzy dla xyz.
Znajomi
Brak znajomych do wyświetlenia.
|