Portal Bud24.pl - zobacz oferty, porady, wiadomości
Strona główna forum Przyjazne forum budowlane Załóż konto »

Informacje
Zdjęcie użytkownika
Ocena

Opcje
Opcje
Opis
willy_fil_ nie ustawił(a) opisu.
Prywatne informacje
willy_fil_
Pierwsze kroki
Wiek nieznany
Płeć nie została ustawiona
Położenie nieznane
Data nieznana
Zainteresowania
Brak informacji
Statystyki
Wyświetleń profilu: 645*
Ostatnio widziany: 25.10.2009 - 20:48
2 postów (0 postów na dzień)
Kontakt
AIM Brak informacji
Yahoo Brak informacji
ICQ Brak informacji
MSN Brak informacji
Contact Prywatne
* Wyświetlenia profilu aktualizowane są co godzinę

willy_fil_

Użytkownicy

*

Tematy
Znajomi
Moja zawartość
25 Oct 2009
Cześć wszystkim.
Na forum jestem nowiusieńki. Oczywiście trafilem tutaj bo mam problem. Kupilismy z zona mieszkanie i zaczynamy remont generalny. Pewnie nie raz bede prosił o pomoc i o radę.
pozdrawiam serdecznie wszystkich...
25 Oct 2009
Witam...

Problem jest taki. Kupilismy z zona mieszkanie. Wiadomo na początek generalny remont. Kupilismy farby, tapety, plytki itp... mieszkanie jest w starym budownictwie w bloku czteropietrowym. Na suficie wyladowały gładzie. Teraz przyszła kolej na płytki na podłodze w kuchni i przedpokoju. Przy zrywaniu starego linoleum okazało sie ze ktos przykleil go do podlogi jakims klejem. Na oko wyglada jak butapren ale nie jestem pewien. I problem polega na tym, że w zaden sposób nie umiem się pozbyc pozostałości tego kleju z podlogi. Wiem że plytki nie chwyca mi na ta powłoke. Pytanie moje: co teraz?

Ktos ma jakies sprawdzone pomysly na takie wypadki, ktos sie spotkal z czyms takim? Jest może jakas chemia na pozbycie się tego dziadostwa. Wolałbym też zeby chemia nie smierdziala za bardzo bo synek ma astme wiec moze nie byc zadowolony ze potraktowalem go czyms ciezkim i drazniacym... Szpachla probowalem drapac, ale nie da rady, w akcie dsperacji myslalem juz o jakiejs opalarce albo szlifierce... Remont robie sam w celu ograniczenia kosztow...

Prosze o jakąś konstruktywną radę...
Ostatnio byli
willy_fil_ nie ma odwiedzających do wyświetlenia.

Komentarze
Inni użytkownicy nie zostawili komentarzy dla willy_fil_.

Znajomi
Brak znajomych do wyświetlenia.
Problemy z forum? Skontaktuj się z obsługą: forum@bud24.pl
Forum.Bud24.pl - jako część większego portalu, forum budowlane spełnia rolę dostarczania praktycznej wiedzy i wymiany myśli wśród użytkowników. Masz pytania, chcesz wyrzucić z siebie emocje, pochwalić się budową - nie mogłeś trafić lepiej :)