|
Informacje
Zdjęcie użytkownika
Ocena
Opcje
Opis
radek45 nie ustawił(a) opisu.
Prywatne informacje
radek45
Rozkręca się
Wiek nieznany
Płeć nie została ustawiona
Położenie nieznane
Data nieznana
Zainteresowania
Brak informacji
Statystyki
Wyświetleń profilu: 272*
Ostatnio widziany: 1.04.2012 - 19:04
3 postów (0 postów na dzień)
Kontakt
Brak informacji
Brak informacji
Brak informacji
Brak informacji
* Wyświetlenia profilu aktualizowane są co godzinę
|
Tematy
Znajomi
Moja zawartość
13 Mar 2012
Zastanawiam się co bardziej sprawdza się podczas grilla z przyjaciółmi na dworze. Czy na pewno stolik i krzesła na trawie to najlepsze rozwiązanie. Podczas agroturystycznego pobytu w Pieninach zauważyłem, że najbardziej pasował nam mimo wszystko pokryty klinkierem taras, niż drewniany stół pod lasem mimo, że to tam był zainstalowany grill ogrodowy. Chyba łatwiej utrzymać w czystości taras niż dbać o trawkę w miejscu gdzie się docelowo biesiaduje. Urządzając dom i otoczenie przeglądałam jakie płytki klinkierowe ma do zaproponowania nasz krajowy producent. Nie ukrywam że ich propozycja płytki klinkierowe na taras Aquarius dała mi dużo do myślenia.
19 Feb 2012
Bardzo mi się spodobała łazienka w stylu morskim. Znalazłam taką co pasowałaby do luksferów. W katalogu jednej z firm znalazłam płytki do łazienki Tander/Way Blue. Chcę by luksfery były podświetlane zarówno światłem naturalnym jak i z halogenów. Co myślicie o tym myślicie ?
21 Dec 2011
Witam, znalazłem tu fajne projekty dużych domów , ale chciałbym zapytać Was czy te ceny są rozsądne? Bo ja niestety nie mam doświadczenia w tych tematach.
|
Ostatnio byli
radek45 nie ma odwiedzających do wyświetlenia.
Komentarze
Inni użytkownicy nie zostawili komentarzy dla radek45.
Znajomi
Brak znajomych do wyświetlenia.
|