Portal Bud24.pl - zobacz oferty, porady, wiadomości
Strona główna forum Przyjazne forum budowlane Załóż konto »

Informacje
Zdjęcie użytkownika
Ocena

Opcje
Opcje
Opis
piotr79rr nie ustawił(a) opisu.
Prywatne informacje
piotr79rr
Rozkręca się
Wiek nieznany
Płeć nie została ustawiona
Położenie nieznane
Data nieznana
Zainteresowania
Brak informacji
Statystyki
Wyświetleń profilu: 267*
Ostatnio widziany: 8.03.2010 - 17:50
3 postów (0 postów na dzień)
Kontakt
AIM Brak informacji
Yahoo Brak informacji
ICQ Brak informacji
MSN Brak informacji
Contact Prywatne
* Wyświetlenia profilu aktualizowane są co godzinę

piotr79rr

Użytkownicy

**

Tematy
Znajomi
Moja zawartość
15 Jan 2009
Witam nie wiem czy dobrze trafiłem ale skoro juz tu jestem to mam takie pytanie odnośnie tego ze zamierzam na wiosnę otworzyc firmę budowlaną zajmującą się układaniem kostki brukowej,wykończenia,ogólna budowlanka jak również coś związane z drewnem(tartak stolarnia).Moje pytanie jest odnośnie tego czy to się opłaca zwłaszcza układanie kostki.Dodam ze zbytnio niemam wiedzy o układaniu kostki i co i jakie maszyny są potrzebne to tego.Na rozpoczęcie działalności obecnie planuje złożyc o dofinansowanie z urzedu pracy 14700zł równiez posiadam swoją gotówkę ok 20000zł.Jeśli chodzi o drewno posiadam juz troszke doswiadczenia i jestem w posiadaniu traku taśmowego i i jeszcze kilka maszyn do obróbki drewna,ale najbardziej mi chodzi o ta kostkę czy to sie opłaca i czy na początek potrzebna jest koparka.Na pewno jest potrzebna zagęszczarka,betoniarka,taczka,łopaty,poziomica,jakies łaty,gdy byscie mogli mi podaj jak najwięcej szczegółów: narzedzi jakie potrzebne są ,cen tych usług , ZA odp SERDECZNE DZIEKI
Ostatnio byli
piotr79rr nie ma odwiedzających do wyświetlenia.

Komentarze
Inni użytkownicy nie zostawili komentarzy dla piotr79rr.

Znajomi
Brak znajomych do wyświetlenia.
Problemy z forum? Skontaktuj się z obsługą: forum@bud24.pl
Forum.Bud24.pl - jako część większego portalu, forum budowlane spełnia rolę dostarczania praktycznej wiedzy i wymiany myśli wśród użytkowników. Masz pytania, chcesz wyrzucić z siebie emocje, pochwalić się budową - nie mogłeś trafić lepiej :)