Portal Bud24.pl - zobacz oferty, porady, wiadomości
Strona główna forum Przyjazne forum budowlane Załóż konto »

Informacje
Zdjęcie użytkownika
Ocena

Opcje
Opcje
Opis
ortysklisz nie ustawił(a) opisu.
Prywatne informacje
ortysklisz
Rozkręca się
Wiek nieznany
Płeć nie została ustawiona
Położenie nieznane
Data nieznana
Zainteresowania
Brak informacji
Statystyki
Wyświetleń profilu: 587*
Ostatnio widziany: 30.12.2011 - 12:18
22 postów (0 postów na dzień)
Kontakt
AIM Brak informacji
Yahoo Brak informacji
ICQ Brak informacji
MSN Brak informacji
Contact Prywatne
* Wyświetlenia profilu aktualizowane są co godzinę

ortysklisz

Użytkownicy

**

Tematy
Znajomi
Moja zawartość
31 Aug 2011
ile może kosztować kominek, który jednocześnie będzie także podgrzewał ciepłą wodę.. ? Czy takie rozwiązania mogą się opłacać?
28 Feb 2011
Ze względu na to ze zalezy mi na czasie, zastanawiam sie właśnie nad budową ta technologią. Na stronie wykonawca za ze możliwe jest postawienie ścian średniej wielkości domu jednorodzinnego nawet w przeciągu jednego tygodnia (http://www.budwesta.pl/technologia/technol...n-gotowych.html) Potrzebuje porady osób które juz zdecydowały sie na tego typu przedsięwziecie. Co mozecie powiedzieć o tej technologii, jak się sprawdza?
22 Feb 2011
Znalazłem ostatnio artykuł o kostce brukowej, która pochłania zanieczyszczenia z atmosfery. Zainteresowanych odsyłam na stronę http://www.odnawialnecieplo.pl/ciekawe-wdr...jazna-rodowisku
Orientujecie się jaka firma wprowadziła taki produkt?
18 Jan 2011
Zastanawiam się co zastosować czy cegłę czy keramzyt. Jakieś rady ??
14 Jan 2011
Przygotowujemy z mężem pokój dla dziecka, ale jak na razie słabo możemy się zgodzić co do wystroju. Ktoś mógłby nam podrzucić jakieś pomysły? Zdjęcia mile widziane:-) rolleyes.gif
Ostatnio byli
ortysklisz nie ma odwiedzających do wyświetlenia.

Komentarze
Inni użytkownicy nie zostawili komentarzy dla ortysklisz.

Znajomi
Brak znajomych do wyświetlenia.
Problemy z forum? Skontaktuj się z obsługą: forum@bud24.pl
Forum.Bud24.pl - jako część większego portalu, forum budowlane spełnia rolę dostarczania praktycznej wiedzy i wymiany myśli wśród użytkowników. Masz pytania, chcesz wyrzucić z siebie emocje, pochwalić się budową - nie mogłeś trafić lepiej :)