Portal Bud24.pl - zobacz oferty, porady, wiadomości
Strona główna forum Przyjazne forum budowlane Załóż konto »

Informacje
Zdjęcie użytkownika
Ocena

Opcje
Opcje
Opis
maciek82 nie ustawił(a) opisu.
Prywatne informacje
maciek82
Rozkręca się
Wiek nieznany
Płeć nie została ustawiona
Położenie nieznane
Data nieznana
Zainteresowania
Brak informacji
Statystyki
Wyświetleń profilu: 258*
Ostatnio widziany: 22.07.2010 - 21:07
3 postów (0 postów na dzień)
Kontakt
AIM Brak informacji
Yahoo Brak informacji
ICQ Brak informacji
MSN Brak informacji
Contact Prywatne
* Wyświetlenia profilu aktualizowane są co godzinę

maciek82

Użytkownicy

**

Tematy
Znajomi
Moja zawartość
12 Mar 2010
Kupiłem dom w stanie surowym nie mam pojęcia o wymogach formalnych prowadzenia budowy ale w zwięzku z tym ze dom kupiłem od spułdzielni mieszkaniowej sądziłem ze wszystkie formalności są załatwione jak nalezy okazuje sie ze sie pomyliłem. Dom stawiali pracownicy spułdzielni jako ich wspólna własność (nad jeziorem dla chętnych na urlop), budowa trwała kilka lat, wydane pozwolenie na budowe dotyczy domu drewnianego postawiony dom jest murowany mam jakiś projekt ale stan faktyczny znacznie ruzni sie od planu tz. układ ścian działowych i okna osadzone są tam gdzie im w czasie budowy bardziej pasowało. Budynek ma podłączone media tj. woda prąd. teraz tylko pozostaje pytanie co mam zrobić zeby wszystkie formalności były załatwione poprawnie, bo nie wiem czy to nie jest samowola budowlana od czego mam zacząć? Nie chce płacić kar ani rozbierać domu. Prosze o rade!
Ostatnio byli
maciek82 nie ma odwiedzających do wyświetlenia.

Komentarze
Inni użytkownicy nie zostawili komentarzy dla maciek82.

Znajomi
Brak znajomych do wyświetlenia.
Problemy z forum? Skontaktuj się z obsługą: forum@bud24.pl
Forum.Bud24.pl - jako część większego portalu, forum budowlane spełnia rolę dostarczania praktycznej wiedzy i wymiany myśli wśród użytkowników. Masz pytania, chcesz wyrzucić z siebie emocje, pochwalić się budową - nie mogłeś trafić lepiej :)