Portal Bud24.pl - zobacz oferty, porady, wiadomości
Strona główna forum Przyjazne forum budowlane Załóż konto »

Reply to this topicStart new topic
> Płytki ceramiczne, do łazienki
Taśka
post 23.03.2010, 12:21

Pomocny Forumowicz

Grupa: Użytkownicy

Witam, zastanawiam się nad wyborem płytek ceramicznych do łazienki. W sumie wiem tylko, że chcę żeby były w kolorach: beż, biały itp. Myślę też, że najlepsze chyba są takie duże, max. 3 na m2. Macie jakieś propozycje, może któreś sprawdziliście? Szukałam w portalu, jest dużo ofert, ale nie mogę się zdecydować, może współpracowaliście z jakąś firmą?
Go to the top of the page

+Quote Post
Mic-a
post 24.03.2010, 20:38

Forumowicz Pełną Gębą

Ja niestety nie mam świeżych informacji o firmach sprzedających płytki, mojej łazience przydałby się remont wink.gif Może spróbuj z tą firmą: http://www.bud24.pl/partner/superceramika, mają ładne zdjęcia, wydaje mi się też, że niskie ceny, skoro najtańsze płytki są po 10zl za m2 smile.gif

+Quote Post
roberto75
post 26.03.2010, 18:22

Pomocny Forumowicz

Najlepiej zrobić sobie dzień wolnego i jeździć po galeriach, jest wiele centrów budowlanych, mnóstwo galerii ceramicznych. Chyba tak najlepiej wybrać, na żywo każda płytka inaczej wygląda smile.gif

+Quote Post
supermozaika
post 30.03.2010, 11:25

Pierwsze kroki
*

Zobacz ta galerie inspiracji. Bardzo pomoże w podjęciu decyzji.

http://www.supermozaika.pl/html/gallery/3-Inspiracje.html

+Quote Post
Taśka
post 30.03.2010, 22:29

Pomocny Forumowicz

Rzeczywiście ładne płytki, jednak jak już pisałam, interesują mnie duże kafle, im większe tym lepiej. Nie chcę męczyć się z szorowaniem fug wink.gif

+Quote Post
Taśka
post 28.05.2010, 11:19

Pomocny Forumowicz

Zobaczcie co znalazłam przeglądając płytki w google grafika: http://www.wnetrza.webzine.pl/category/wc/ laugh.gif

+Quote Post
Mic-a
post 29.05.2010, 12:41

Forumowicz Pełną Gębą

Niezłe, choć pewnie strasznie drogie. A skoro drogie to nie dla osób, które mają małe mieszkanka, bo mogłyby przecież bez problemu kupić większe, gdyby miały tyle pieniędzy żeby pozwolić sobie np. na podwieszaną pralkę.

+Quote Post
Misiaczek1412
post 29.05.2010, 17:13

Rozkręca się
**

Tutaj masz różne rozmiary płytek. Popatrz sobie. Kolorystycznie też ładne. Takie jak mówilaś. smile.gif Jest naprawdę duży wybór .

+Quote Post
Riczi
post 17.06.2010, 10:44

Rozkręca się
**

Znalazłem śliczną serię płytek łazienkowych w kolorach, które by Ci pasowały. Piękne dekory i listwy, a złożone w całość zapierają dech w piersiach. Jak będę robił remont łazienki to na pewno będę chciał żeby była w takim stylu.

+Quote Post
E-budujemy
post 21.07.2010, 10:24

Pomocny Forumowicz

Wszystko zależy od tego w jakim stylu chcesz urządzic swoja łazienkę i czego od niej oczekujesz. Dla mnie wygodnym i praktycznym rozwiązaniem jest położenie białych lub beżowych płytek. Najlepiej siądz wygodnie przed komputerem i poszukaj ciekawych wzorów w sklepach internetowych.

+Quote Post

Fast ReplyReply to this topicStart new topic

Problemy z forum? Skontaktuj się z obsługą: forum@bud24.pl
Forum.Bud24.pl - jako część większego portalu, forum budowlane spełnia rolę dostarczania praktycznej wiedzy i wymiany myśli wśród użytkowników. Masz pytania, chcesz wyrzucić z siebie emocje, pochwalić się budową - nie mogłeś trafić lepiej :)