Portal Bud24.pl - zobacz oferty, porady, wiadomości
Strona główna forum Przyjazne forum budowlane Załóż konto »

Informacje
Zdjęcie użytkownika
Ocena

Opcje
Opcje
Opis
katarzynka nie ustawił(a) opisu.
Prywatne informacje
katarzynka
Forumowicz Pełną Gębą
Wiek nieznany
Płeć nie została ustawiona
Położenie nieznane
Data nieznana
Zainteresowania
Brak informacji
Statystyki
Wyświetleń profilu: 1 428*
Ostatnio widziany: 19.07.2011 - 22:19
221 postów (0 postów na dzień)
Kontakt
AIM Brak informacji
Yahoo Brak informacji
ICQ Brak informacji
MSN Brak informacji
Contact Prywatne
* Wyświetlenia profilu aktualizowane są co godzinę

katarzynka

Użytkownicy

Tematy
Znajomi
Moja zawartość
1 May 2011
Ciekawi mnie jaki jest koszt budowy grilla ogrodowego, takiego z wędzarnią, suszarnią, kominem i innymi cudami. Ktoś wie?
15 Dec 2010
Cześć wszystkim!
Interesuje mnie, gdzie mogę na dolnym śląsku kupić sól do odśnieżania, jakie są ceny i ile najmniej można kupić. Ktoś się orientuje?
28 Oct 2010
Hej, dostałam na mojego mejla (może nawet to był trochę spam), wiadomość od Idei, że można wziąć udział w takim konkursie: http://promocje.ikea.pl/kuchniajakmarzenie/. Nie widziałam wcześniej żadnej informacji o tym. Fajna akcja, można wygrać meble, dlatego piszę Wam o tym, byście mogli wziąć udział. Ja ostatnio pcham się do wszystkich konkursów i nawet wygrałam w radiu wejściówki na koncert. Poza tym to świetna zabawa i nie trzeba się ograniczać swoimi finansowymi możliwościami. Sprawdźcie to i powiedzcie jak wrażenia.
24 Oct 2010
Witam, założyłam oczko wodne. Dno jest wylane betonem, zafoliowane. Wpuściłam rybki i posadziłam roślinki. Zastanawiam się jak to zabezpieczyć na zimę, co zrobić z rybkami? Czy one przeżyją, czy mam je gdzieś przenieść? Jak Wy sobie radzicie z zimą?
19 Apr 2010
Witam, zaczynam budowę domu i zastanawiam się, czy można wykonywać fundamenty z cegły? Będę miała ten materiał za tzw. "frajer", ale nie wiem, czy jest to bezpieczne i rzeczywiście się to stosuje w dzisiejszym budownictwie. Co sądzicie?
Ostatnio byli

28 Oct 2010 - 23:44

29 Mar 2010 - 17:09

Komentarze
Inni użytkownicy nie zostawili komentarzy dla katarzynka.

Znajomi
Brak znajomych do wyświetlenia.
Problemy z forum? Skontaktuj się z obsługą: forum@bud24.pl
Forum.Bud24.pl - jako część większego portalu, forum budowlane spełnia rolę dostarczania praktycznej wiedzy i wymiany myśli wśród użytkowników. Masz pytania, chcesz wyrzucić z siebie emocje, pochwalić się budową - nie mogłeś trafić lepiej :)