Portal Bud24.pl - zobacz oferty, porady, wiadomości
Strona główna forum Przyjazne forum budowlane Załóż konto »

Reply to this topicStart new topic
> Zgłaszam błąd!, Do administratora
bowik
post 2.09.2008, 03:39

Pomocny Forumowicz

Grupa: Użytkownicy

Drogi admnie,

Zgłaszam błąd! Nie wiem dlaczego, ale po rejestracji i zalogowaniu nie mogłem pisać postów... Wiem, że trzeba dokonać autoryzacji, ale rzecz właśnie w tym, że jej dokonać się nie dało - musiałem powtarzać ją z cztery razy aż w końcu coś zaskoczyło i forum pozwoliło mi tu zacząć pisać. Nie wiem dlaczego tak się dzieje, ale obawiam się że to forum nie będzie się rozwijać jeśli ten błąd nie zostanie naprawiony.

Pozdrawiam!

--------------------
[o][m][e][g][a]-[m][a][n]
Go to the top of the page

+Quote Post
Mati
post 3.09.2008, 17:45

Pomocny Forumowicz

Grupa: Załoga Bud24.pl

Bowik, nikt wcześniej (ani później) nie miał takich problemów. Przed chwilą sprawdziłem i wszystko działało tak jak powinno. W logach nie znalazłem żadnego błędu. Możesz podać więcej szczegółów na PW (jakiej przeglądarki używasz, jaki komunikat się pokazywał po kliknięciu linka z maila)?

Gdyby ktoś jeszcze miał taki problem, pisać na maila (biuro@bud24.pl) - aktywujemy konto.

Pozdrawiam smile.gif

--------------------
:)

+Quote Post
bowik
post 15.09.2008, 22:25

Pomocny Forumowicz

Grupa: Użytkownicy

CYTAT(Mati @ 3.09.2008, 16:45) *
Bowik, nikt wcześniej (ani później) nie miał takich problemów. Przed chwilą sprawdziłem i wszystko działało tak jak powinno. W logach nie znalazłem żadnego błędu. Możesz podać więcej szczegółów na PW (jakiej przeglądarki używasz, jaki komunikat się pokazywał po kliknięciu linka z maila)? Gdyby ktoś jeszcze miał taki problem, pisać na maila (biuro@bud24.pl) - aktywujemy konto

Teraz już nie mam kłopotu, bo jestem po rejestracji. smile.gif Moja przeglądarka to Opera (najnowsza wersja zawsze, ma autoupdate, gdy się rejestrowałem chyba była wersja poprzednia jeszcze), system Windows XP, mam zainstalowany też Google toolbar i kilka pluginów Operowych, ale to chyba nie jest ważne. Jak kiedyś jakiś znajomy z branży będzie się chciał zarejestrować i będzie miał problem, przekażę tutaj i podam mu Państwa e-mail, dziękuję. smile.gif

--------------------
[o][m][e][g][a]-[m][a][n]

+Quote Post
Mati
post 27.09.2008, 15:22

Pomocny Forumowicz

Grupa: Załoga Bud24.pl

Poprawiliśmy rejestrację i wszystkie problemy powinny być już przeszłością wink.gif

--------------------
:)

+Quote Post

Fast ReplyReply to this topicStart new topic

Problemy z forum? Skontaktuj się z obsługą: forum@bud24.pl
Forum.Bud24.pl - jako część większego portalu, forum budowlane spełnia rolę dostarczania praktycznej wiedzy i wymiany myśli wśród użytkowników. Masz pytania, chcesz wyrzucić z siebie emocje, pochwalić się budową - nie mogłeś trafić lepiej :)