![]() ![]() |
21.09.2008, 02:42
|
|
![]() Pomocny Forumowicz ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownicy Postów: 31 Dołączył: 25.08.2008 |
Przyłączyłem się dzisiaj do projektu kilku osób, które dosyć już miały nierzetelnych firm i słabych wykonawców.
Pomysł jest prosty: powstaje serwis, który będzie sumował opinie pozytywne i negatywne o firmach (pobierając je z forów, czatów, rozmów i z bezpośrednio nadesłanych rozbudowanych opinii - to ostatnie będzie najwartościowsze) i polecał te, o których mówi się bardzo dużo dobrego, a bardzo mało (a najlepiej w ogóle) złego. Pomysł jest niezły, realizacja dopiero raczkuje, ale będzie lepiej. Serwis znajdziecie tutaj: http://www.wydech.net I teraz ważne - również Wasze rekomendacje i przestrogi przed firmami mogą się przydać jak najbardziej. Więc wiecie, wskakujcie, piszcie śmiało o wszystkich firmach, które okazały się być nierzetelne, polecajcie te, na których zawsze możecie polegać. Ja już przepisałem mój magiczny notesik do bazy danych, teraz szukam innych opinii. Nocny marek bowikiem zwany idzie teraz sobie - ale zachęcam raz jeszcze do zapoznania się z serwisem i do podzielenia się opiniami o firmach, wykonawcach i produtkach -------------------- [o][m][e][g][a]-[m][a][n]
|
|
|
|
21.09.2008, 18:55
|
|
|
Pomocny Forumowicz ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownicy Postów: 39 Dołączył: 14.09.2008 |
Justynianka, a może nazwa nawiązuje do głebokiego wydechu ulgi, bo znalazło się solidnych fachowców
|
|
|
|
28.10.2008, 17:49
|
|
|
Pomocny Forumowicz ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownicy Postów: 40 Dołączył: 14.10.2008 |
Taki serwis już istnieje.
http://www.fachowaekipa.pl Jest to baza firm z branży remontowo-budowlanej. Posiada szczegółową wyszukiwarkę firm, których profile są jak najbardziej wiarygodne. Adres, telefon, kod pocztowy, www. Serwis umożliwia zapoznanie się z zakresem usług wykonywanych przez firmy, a także wystawianie komentarzy i ocen zgodnie z prawdą. Serwis funkcjonuje już od dłuższego czasu, więc jego baza danych jest całkiem spora, co zresztą można samemu sprawdzić. Przykładowo, dla województwa łódzkiego można znaleźć prawie 50 firm różnego kalibru i o różnym zakresie oferowanych usług. Polecam serwis tym wszystkim, którzy nie chcieliby się nadziać na mało fachowych budowlańców, których w Polsce nie brakuje niestety. -------------------- |
|
|
|
10.01.2009, 22:18
|
|
|
Pomocny Forumowicz ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownicy Postów: 93 Dołączył: 20.09.2008 Skąd: Poznań |
Jeśli to kryptoreklama, to dosyć kiepska moim zdaniem. "pan Krzysztof", dobre sobie!!!
|
|
|
|
12.03.2010, 20:46
|
|
|
Boss :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownicy Postów: 259 Dołączył: 27.12.2008 |
Nie ma to jak reklama na forum
|
|
|
|
12.03.2010, 20:59
|
|
|
Forumowicz Pełną Gębą ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownicy Postów: 143 Dołączył: 16.12.2008 |
taa...
|
|
|
|
9.04.2010, 12:20
|
|
|
Forumowicz Pełną Gębą ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownicy Postów: 101 Dołączył: 21.01.2009 |
No ja właśnie za jakiś czas będę potrzebować kogoś takiego
|
|
|
|
7.08.2011, 18:13
|
|
|
Pierwsze kroki ![]() Grupa: Użytkownicy Postów: 1 Dołączył: 7.08.2011 |
Polecam ekipe pana roberta 606286792 WWW.REMONTYSTOLICA.PL
|