![]() ![]() |
23.06.2010, 09:22
|
|
|
Pierwsze kroki ![]() Grupa: Użytkownicy Postów: 1 Dołączył: 23.06.2010 |
A ja ostatnio zakupiłem, podążając za głosem doświadczonych klientów ze Stanów i Kanady, jednostkę centralną firmy Drainvac. Jak wiadomo, Kanada i Stany to ojczyzny centralnych odkurzaczy. Jestem bardzo zadowolony, ponieważ oprócz ciał stałych mogę również odkurzać wszelkiego rodzaju płyny bez użycia separatora.
Ranking odkurzaczy DRAINVAC, z którego korzystałem przy wyborze jednostki centralnej: Ranking odkurzaczy Drainvac |
|
|
|
26.05.2011, 12:51
|
|
|
Pierwsze kroki ![]() Grupa: Użytkownicy Postów: 1 Dołączył: 26.05.2011 |
Ja też przyłączam się do prośby przedmówcy. Jeżeli ktoś z Was posiada odkurzacz centralny i mógłby się podzielić swoim doświadczeniem dotyczącym jego użytkowania to bardzo proszę o Wasze wypowiedzi. Ja do tej pory używałam tylko takich tradycyjnych odkurzaczy, ale buduję dom i zastanawiam się nad zamontowaniem właśnie takiego centralnego urządzenia, więc wasze opinie będą dla mnie bezcenne
|
|
|
|
27.05.2011, 15:39
|
|
|
Rozkręca się ![]() ![]() Grupa: Użytkownicy Postów: 22 Dołączył: 3.03.2011 |
Ja nie polecam odkurzaczy Zelmera. Mój stary z tej firmy był dobry, a nowy jak kupiłem to to dwóch latach poszedł na złom.
Polecam Eletroluxa lub Philipsa. Poza tym nie warto pakować w odkurzacz więcej niż 400 zł i nie brać takiego co to ma tylko rok gwarancji. -------------------- Lato mogłoby trwać cały rok. :-)
|
|
|
|
6.07.2011, 19:03
|
|
|
Rozkręca się ![]() ![]() Grupa: Użytkownicy Postów: 12 Dołączył: 12.06.2011 |
Ja mam takiego Zelmera i nie narzekam
|
|