Portal Bud24.pl - zobacz oferty, porady, wiadomości
Strona główna forum Przyjazne forum budowlane Załóż konto »

Reply to this topicStart new topic
> Odkurzacze, Opinie o różnych producentach
meganik
post 23.06.2010, 09:22

Pierwsze kroki
*

Grupa: Użytkownicy

A ja ostatnio zakupiłem, podążając za głosem doświadczonych klientów ze Stanów i Kanady, jednostkę centralną firmy Drainvac. Jak wiadomo, Kanada i Stany to ojczyzny centralnych odkurzaczy. Jestem bardzo zadowolony, ponieważ oprócz ciał stałych mogę również odkurzać wszelkiego rodzaju płyny bez użycia separatora.
Ranking odkurzaczy DRAINVAC, z którego korzystałem przy wyborze jednostki centralnej: Ranking odkurzaczy Drainvac
Go to the top of the page

+Quote Post
E-budujemy
post 11.01.2011, 16:29

Pomocny Forumowicz

No i jak sprawuje się ten odkurzacz? Napisz swoją recenzję,bo jestem ciekawy czy faktycznie jest on wart swojej ceny. Co o tym sądzicie? Może ktoś ma i mógłby się wypowiedzieć?

+Quote Post
Blanka
post 26.05.2011, 12:51

Pierwsze kroki
*

Ja też przyłączam się do prośby przedmówcy. Jeżeli ktoś z Was posiada odkurzacz centralny i mógłby się podzielić swoim doświadczeniem dotyczącym jego użytkowania to bardzo proszę o Wasze wypowiedzi. Ja do tej pory używałam tylko takich tradycyjnych odkurzaczy, ale buduję dom i zastanawiam się nad zamontowaniem właśnie takiego centralnego urządzenia, więc wasze opinie będą dla mnie bezcenne smile.gif

+Quote Post
Budek
post 27.05.2011, 15:39

Rozkręca się
**

Ja nie polecam odkurzaczy Zelmera. Mój stary z tej firmy był dobry, a nowy jak kupiłem to to dwóch latach poszedł na złom.
Polecam Eletroluxa lub Philipsa. Poza tym nie warto pakować w odkurzacz więcej niż 400 zł i nie brać takiego co to ma tylko rok gwarancji.

--------------------
Lato mogłoby trwać cały rok. :-)

+Quote Post
zappa
post 28.05.2011, 11:05

Pomocny Forumowicz

Właśnie phillips się podobno strasznie psuje. Zelmer jest tańszą marką, ale awaryjność jest podobna jak w innych przeypadkach.

+Quote Post
Perfekko_com
post 8.06.2011, 11:49

Rozkręca się
**

Wiecie jak to jest: ilu ludzi tyle opinii,wiec pamiętajmy aby podczas zakupu kierować się przede wszystkim rozsądkiem. Cena to poniekąd wyznacznik,ale nie jest ona najważniejsza.

+Quote Post
zappa
post 5.07.2011, 11:08

Pomocny Forumowicz

Wyznacznik chyba tylko marki. A w tym wypadku płaci się głównie za logo. Lepiej troszkę mniej zapłacić, a mieć to samo.

+Quote Post
Bob
post 6.07.2011, 19:03

Rozkręca się
**

Ja mam takiego Zelmera i nie narzekam cool.gif Co prawda jest jeszcze na gwarancji, ale nie mam z nim żadnych problemów.

+Quote Post

Fast ReplyReply to this topicStart new topic

Problemy z forum? Skontaktuj się z obsługą: forum@bud24.pl
Forum.Bud24.pl - jako część większego portalu, forum budowlane spełnia rolę dostarczania praktycznej wiedzy i wymiany myśli wśród użytkowników. Masz pytania, chcesz wyrzucić z siebie emocje, pochwalić się budową - nie mogłeś trafić lepiej :)