|
Informacje
Zdjęcie użytkownika
Ocena
Opcje
Opis
Mic-a nie ustawił(a) opisu.
Prywatne informacje
Mic-a
Forumowicz Pełną Gębą
Wiek nieznany
Płeć nie została ustawiona
Położenie nieznane
Data nieznana
Zainteresowania
Brak informacji
Statystyki
Wyświetleń profilu: 533*
Ostatnio widziany: 5.09.2010 - 10:54
130 postów (0 postów na dzień)
Kontakt
Brak informacji
Brak informacji
Brak informacji
Brak informacji
* Wyświetlenia profilu aktualizowane są co godzinę
|
Tematy
Znajomi
Moja zawartość
31 Jul 2010
Cześć, ciekawi mnie, gdzie spędzacie wakacje? Pewnie część z Was w swoich pięknych, nowo wybudowanych lub świeżo wyremontowanych domkach? A jak jedziecie to gdzie?
16 Jul 2010
Jak sądzicie, czy agroturystyka jest już na tyle rozwiniętą gałęzią turystyki, by właściciele małych ośrodków, gdzieś na zwykłej polskiej wsi, a nie nad morzem czy w górach, byli w stanie utrzymać się z tego? Sami jeździcie, macie znajomych którzy jeżdżą?
18 Aug 2009
Znalazłem na joemonsterze - najgorsi klienci sklepów budowlanych:
1. Pan oszczędny - Przeraża go konieczność wzięcia listwy długości 250 cm po 2 PLN za metr, w sytuacji gdy potrzebuje listwy 240 cm. Zapłacenie 30 złotych za specjalnie wykonaną listwę długości 240 cm nie przeraża go w ogóle. 2. Pani filozof - Ja nie wiem jaki kolor wybrać, niech pan pomyśli za mnie, bo ja tego nie lubię. 3. Pan ciekawski - Gdzie ja mam wsadzić te dodatkowe 20 centymetrów? 4. Pani niewyżyta - Niech pan mnie przerżnie. Znaczy listewkę. 5. Pan weteran II Wojny Światowej - Panie, za okupacji to były listewki, i za tej okupacji jak gonili mnie Niemcy... Bla,bla bla,20 minut. 6. Pani z wyobraźnia do kolorów - Ściany buduaru pomalujemy w kolorze skał Dover, szafę w złamanym kolorze łososiowego musu, drzwi w kolorze piaskowym, ale takim pod szarość. Niech pan natychmiast znajdzie mi to we wzorniku. 7. Pan konkretny - Bo ja potrzebuję takie coś, wie pan, nad drzwiami, mam taką listwę, ale to nie listwa, koło tego, no wie pan. I potrzebuję to przedłużyć, ale żeby nie było takie same, tylko załamane,ale w drugą stronę. 8. Pan oryginalny - Cieszy się jak dziecko, rzucając teksty, które mają zabić obsługę i dziwi się dlaczego obsługa, która słyszy to codziennie 3 razy ziewa. Przykład: "Po ile to i czemu takie drogie". "Na kiedy? Na wczoraj". 9. Pani z dzieckiem - "Gdzie jest Rafael? Bawi się włączoną piłą tarczową, psze pani". Bachor radośnie, demoluje nam pół sklepu, a paniusia zdobywa się tylko na anemiczne stęknięcia. Zastanawia fakt, że dzieci z normalnymi imionami zachowują się spokojnie. 10. Pani szantażystka - Proszę mnie szybko obsłużyć poza kolejnością, bo Rodżer się rozedrze.To takie niecierpliwe dziecko. 11. Małżeństwo - Wspólne wybieranie kolorów na 100% skończy się sprawą rozwodową. - Kochanie, co sądzisz, fiołkowy czy fioletowy? - Bierz, jaki ci się podoba. - No,ale czy ten fiołkowy nie jest za jaskrawy? - Sama wybierz, co lubisz. - No, pomóż mi. - No dobra, ten. - No co ty, w ogóle nie masz gustu. - No to sama wybierz. - Bo ty zawsze jesteś taki. 12. Pani z kartką - Poproszę listewkę 211,5cm na 16,2cm na 2,1 cm. - Debową czy sosnową, psze pani? - S...syn, nie napisał mi". 13. Pan Speedy Gonzales - potrzebuję biurko a la Ludwik XIV, z mahoniu, zdążycie je zrobić na szesnastą?. 14. Pan słuchający kumpli - Bo jeden kumpel kazał mi użyć pokostu, drugi położyć capon, trzeci wosk, a czwarty olej. Potem na to położyłem lakier. Czemu się łuszczy? 14. Pan łaskawca - Jak to nie macie czasu. Przestrugajcie mi to natychmiast. Wiecie,co? To ja wam nawet zapłacę. 15. Pan od odpadów - Macie jakieś odpady ze stolarni? Potrzebuję odpadu szerokości 113,1 cm, grubości 2,6 cm i długości 2100 cm. Z dębu polakierowanego. 16. Pan mistrz polskie szkoły targowania się - K..wa, ja pier...lę. 120 złotych za to gó..o? wszyscy och.....e, wy żydy. Dam najwyżej 60 złotych za ten szajs.
3 Apr 2009
Gdyby ktoś miał problemy z zasypianiem, polecam:
http://www.youtube.pl/watch?v=EidN7xXot5k To lepsze niż liczenie baranów!
29 Dec 2008
Witam
Czy na działkę z domkiem letniskowym (w środku maksymalnie 10 punktów) lepiej podprowadzić zasilanie jednofazowe, czy trójfazowe? Jest dosyć spora różnica w cenie, opłaca się inwestować w więcej faz? |
Ostatnio byli
Komentarze
Inni użytkownicy nie zostawili komentarzy dla Mic-a.
Znajomi
Brak znajomych do wyświetlenia.
|