Portal Bud24.pl - zobacz oferty, porady, wiadomości
Strona główna forum Przyjazne forum budowlane Załóż konto »

Informacje
Zdjęcie użytkownika
Ocena

Opcje
Opcje
Opis
Maro22 nie ustawił(a) opisu.
Prywatne informacje
Maro22
Forumowicz Pełną Gębą
Wiek nieznany
Płeć nie została ustawiona
Położenie nieznane
Data nieznana
Zainteresowania
Brak informacji
Statystyki
Wyświetleń profilu: 989*
Ostatnio widziany: 24.07.2011 - 22:26
141 postów (0 postów na dzień)
Kontakt
AIM Brak informacji
Yahoo Brak informacji
ICQ Brak informacji
MSN Brak informacji
Contact Prywatne
* Wyświetlenia profilu aktualizowane są co godzinę

Maro22

Użytkownicy

Tematy
Znajomi
Moja zawartość
30 Aug 2010
Witam, trafiła mi się okazja i za darmo dostanę komplet mebli drewnianych, Sęk w tym, że są pomalowane grubą warstwą farby, chyba olejnej. Ktoś wie jak to najbezpieczniej ściągnąć przed przemalowywaniem? Farba jest biała, ja chcę przemalować te meble na ciemny brąz wpadający w czerń.
3 Aug 2010
Chcę położyć na ściany tapety, teraz jest to ściana poryta farbą olejną, gdzieniegdzie tapetą starą. Co zrobić, na pewno zerwać tapetę, a z tą farbą? Jakich środków używać, na sufit chcę położyć gładź, jakiej firmy jest w miarę tania i dobra?
3 Aug 2010
O mojej sytuacji pisałem już w powitalnym poście, ale powtórzę.

"Jestem studentem, któremu udało się kupić kawalerkę. Mieszkanie jest bardzo małe, do remontu. Interesują mnie różne rozwiązania dotyczące małych przestrzeni i małych kosztów. Mam nadzieję, że będziecie mogli mi pomóc."

Mieszkanie jest do kapitalnego remontu, chcę sam się tym zająć, choć niewiele wiem na ten temat. Na pewno trzeba będzie dać na ściany tapetę, bo są krzywe, a gładź tylko na sufit. Nie bardzo wiem co i jak się robi, w jakiej konkretnie kolejności, ktoś pomoże? Pod panele trzeba jakąś wylewkę, jest jakaś posadzka, nie wiem jaka.
Ostatnio byli
Maro22 nie ma odwiedzających do wyświetlenia.

Komentarze
Inni użytkownicy nie zostawili komentarzy dla Maro22.

Znajomi
Brak znajomych do wyświetlenia.
Problemy z forum? Skontaktuj się z obsługą: forum@bud24.pl
Forum.Bud24.pl - jako część większego portalu, forum budowlane spełnia rolę dostarczania praktycznej wiedzy i wymiany myśli wśród użytkowników. Masz pytania, chcesz wyrzucić z siebie emocje, pochwalić się budową - nie mogłeś trafić lepiej :)