Witam,czy ktoś z Was może mi powiedzieć coś o budowaniu domu z Fabryką Domów z Rumii?Spośród wielu firm ta wydaje mi się solidna(czytałam wiele opinii).Ale jak to jest z kosztami,czy mogę mieć własny projekt,czy zrobią mi fundament i inne szczegóły,które mogą być ważne
Nie mam pojęcia, ta firma oferuje domy drewniane tak? Sporo jest takich firm które ogłaszają się w portalu (http://www.bud24.pl/#budowlane/kompleksowe/-/budowa-domow-drewnianych) więc jest w czym wybierać i z czym porównywać
Ja niestety nie wiem jakie dokładnie są ceny, ale słyszy się, że takie drewniane domy są dużo tańsze od murowanych, ale z kolei projekty najczęściej są już gotowe, mało firm oferuje projektowanie wg koncepcji inwestora.
Ja niestety nie wiem jakie dokładnie są ceny, ale słyszy się, że takie drewniane domy są dużo tańsze od murowanych, ale z kolei projekty najczęściej są już gotowe, mało firm oferuje projektowanie wg koncepcji inwestora.
ale czy warto inwestować w domy gotowe,czy one są solidne?
Witam serdecznie, jestem podwykonawcą fabryki domów drewnianych w Rumii. Zajmujemy się wykończeniami wnętrz, instalacją WK, oraz instalacją elektryczną - wykańczamy pod klucz. Możemy udzielić wszelkich informacji i udostępnić wszelką dokumentację z tym związana. Proszę o info na maila remont_slawek@wp.pl
Forum.Bud24.pl - jako część większego portalu, forum budowlane spełnia rolę dostarczania praktycznej wiedzy i wymiany myśli wśród użytkowników. Masz pytania, chcesz wyrzucić z siebie emocje, pochwalić się budową - nie mogłeś trafić lepiej :)