Portal Bud24.pl - zobacz oferty, porady, wiadomości
Strona główna forum Przyjazne forum budowlane Załóż konto »

Reply to this topicStart new topic
> Fabryka Domów z Rumii
x1652
post 22.04.2010, 17:07

Rozkręca się
**

Grupa: Użytkownicy

Witam,czy ktoś z Was może mi powiedzieć coś o budowaniu domu z Fabryką Domów z Rumii?Spośród wielu firm ta wydaje mi się solidna(czytałam wiele opinii).Ale jak to jest z kosztami,czy mogę mieć własny projekt,czy zrobią mi fundament i inne szczegóły,które mogą być ważne
Go to the top of the page

+Quote Post
Taśka
post 23.04.2010, 19:01

Forumowicz Pełną Gębą

Nie mam pojęcia, ta firma oferuje domy drewniane tak? Sporo jest takich firm które ogłaszają się w portalu (http://www.bud24.pl/#budowlane/kompleksowe/-/budowa-domow-drewnianych) więc jest w czym wybierać i z czym porównywać smile.gif

+Quote Post
Lukas K.
post 24.04.2010, 16:02

Forumowicz Pełną Gębą

To raczej jakiś rodzaj reklamy wink.gif

+Quote Post
Globusek
post 25.04.2010, 19:52

Forumowicz Pełną Gębą

Ja niestety nie wiem jakie dokładnie są ceny, ale słyszy się, że takie drewniane domy są dużo tańsze od murowanych, ale z kolei projekty najczęściej są już gotowe, mało firm oferuje projektowanie wg koncepcji inwestora.

+Quote Post
x1652
post 27.04.2010, 13:29

Rozkręca się
**

CYTAT(Globusek @ 25.04.2010, 19:52) *
Ja niestety nie wiem jakie dokładnie są ceny, ale słyszy się, że takie drewniane domy są dużo tańsze od murowanych, ale z kolei projekty najczęściej są już gotowe, mało firm oferuje projektowanie wg koncepcji inwestora.

ale czy warto inwestować w domy gotowe,czy one są solidne?

+Quote Post
SLAWOMIR
post 10.12.2011, 19:42

Pierwsze kroki
*

Witam serdecznie, jestem podwykonawcą fabryki domów drewnianych w Rumii. Zajmujemy się wykończeniami wnętrz, instalacją WK, oraz instalacją elektryczną - wykańczamy pod klucz. Możemy udzielić wszelkich informacji i udostępnić wszelką dokumentację z tym związana. Proszę o info na maila remont_slawek@wp.pl

+Quote Post

Fast ReplyReply to this topicStart new topic

Problemy z forum? Skontaktuj się z obsługą: forum@bud24.pl
Forum.Bud24.pl - jako część większego portalu, forum budowlane spełnia rolę dostarczania praktycznej wiedzy i wymiany myśli wśród użytkowników. Masz pytania, chcesz wyrzucić z siebie emocje, pochwalić się budową - nie mogłeś trafić lepiej :)