Portal Bud24.pl - zobacz oferty, porady, wiadomości
Strona główna forum Przyjazne forum budowlane Załóż konto »

Reply to this topicStart new topic
> Dachy
Piękny Dach
post 1.02.2011, 13:56

Pierwsze kroki
*

Grupa: Użytkownicy

Jesteśmy firmą remontowo-budowlaną. Zajmujemy się głównie kryciem dachów lub budowaniem całych hal.Mamy wykwalifikowaną ekipę, która zajmie się Twoim dachem w profesjonalny sposób. Prowadzimy okresowe sprawdzenie stanu technicznego dachu, usunięcie wszelkich istniejących usterek i przygotowanie do sezonu, udrożnienie, oczyszczenie rynien i rur spustowych, umocowanie obróbek blacharskich, poprawienie dachówek, oczyszczenie wraz z zabezpieczeniem powstałych korozji oraz niezbędne naprawy do prawidłowego funkcjonowania dachu. Zajmujemy się również myciem dachów, robieniem płotków przeciwśniegowych i ich montażem, zrywaniem eternitu. Chcesz dowiedzieć się jak załatać dziurę lub naprawić dach samemu? Zadzwoń! 504-08-08-43 lub wejdź na naszą stronkę www.serwisdachowy.pl
Go to the top of the page

+Quote Post
remont40
post 5.12.2011, 14:55

Rozkręca się
**

Kiedy przeprowadzałam remont, wymieniałam dach. Odszukałam fachowców w serwisie ktozbuduje.pl
Dach jest bardzo dobrze wykonany, solidna konstrukcja, szybka realizacja zlecenia.
Mam nadzieję, że pomogłam.

+Quote Post
seo
post 10.12.2011, 20:09

Rozkręca się
**

W całej Polsce kładziecie te dachy czy tylko w wybranym województwie ?

--------------------

+Quote Post
kamil_101010
post 28.02.2012, 17:22

Rozkręca się
**

Kiedy remontowałem swój dom, poszukiwałem specjalisty, który naprawiłby dach. Zacząłem szukać ofert w internecie i znalazłem serwis, w którym można zamieszczać zlecenia na wykonanie usługi. Polega to na tym, że zamieszcza się zlecenie na np.: wymianę okien, naprawę dachu i fachowcy, którzy będą przeglądać twoje ogłoszenie sami się do ciebie zgłoszą.
Myślę, że to dość wygodny sposób, niczego nie trzeba szukać, zamieszczasz zlecenie, a następnie spośród zgłoszeń, odpowiedzi na twoje zlecenie, wybierasz fachowca, któremu powierzasz wykonanie pracy.
Ja tak zrobiłem i jestem zadowolony z efektów pracy fachowca.
Zlecenie zamieściłęm w serwisie ktozbuduje.pl
Pozdrawiam

+Quote Post

Fast ReplyReply to this topicStart new topic

Problemy z forum? Skontaktuj się z obsługą: forum@bud24.pl
Forum.Bud24.pl - jako część większego portalu, forum budowlane spełnia rolę dostarczania praktycznej wiedzy i wymiany myśli wśród użytkowników. Masz pytania, chcesz wyrzucić z siebie emocje, pochwalić się budową - nie mogłeś trafić lepiej :)