Portal Bud24.pl - zobacz oferty, porady, wiadomości
Strona główna forum Przyjazne forum budowlane Załóż konto »

Reply to this topicStart new topic
> Co się psuje w chińskich napędach do bram?
Adam
post 29.10.2011, 23:48

Rozkręca się
**

Grupa: Użytkownicy

Są tańsze i przez to kuszące. Opinie niezbyt pochlebne (2 kt. znalazłem na temat HATO) ale chciałbym wiedzieć co się psuje w tych napędach?
Go to the top of the page

+Quote Post
Miro
post 23.11.2011, 16:31

Rozkręca się
**

Hato nie polecam. Bardzo słaba jakość. Jednak chiński produkt to chiński produkt. Myślę, że taka rzecz jak napęd musi działać bez problemu lata dlatego lepiej zainwestować te 200 czy 300 zł więcej w coś lepszego. Zaraz zacznie Ci się zacinać, nie będziesz mógł otworzyć bramy, a to pilot nie będzie "współgrał" itd.

+Quote Post
Adam
post 6.12.2011, 18:40

Rozkręca się
**

Sporo ludzi zarówno znajomych, którzy jakieś napędy mają jak i fachowców odradza hato. Ponoć bardzo awaryjne. Widać nie ma co ufać chińskim towarom mimo, że są tańsze to nie opłaca się ich kupować.

+Quote Post
Miro
post 12.12.2011, 20:25

Rozkręca się
**

Fachowcem może nie jestem, ale wiem, że akurat ten sprzęt jest wyjątkowo awaryjny i podejrzewam, że nie byłbyś z niego zadowolony. Kilku moich znajomych miało hato u siebie i zawsze się kończyło tak samo, oddaniem do serwisu albo ciągłymi naprawami. Radziłbym więc uważać. Pozdrawiam!

+Quote Post

Fast ReplyReply to this topicStart new topic

Problemy z forum? Skontaktuj się z obsługą: forum@bud24.pl
Forum.Bud24.pl - jako część większego portalu, forum budowlane spełnia rolę dostarczania praktycznej wiedzy i wymiany myśli wśród użytkowników. Masz pytania, chcesz wyrzucić z siebie emocje, pochwalić się budową - nie mogłeś trafić lepiej :)