![]() ![]() |
21.04.2011, 14:30
|
|
|
Pierwsze kroki ![]() Grupa: Użytkownicy Postów: 2 Dołączył: 21.04.2011 |
Witam,
moje przedsiębiorstwo się rozwija i brakuje nam przestrzeni magazynowej. Chcę wybudować halę, a raczej jakoś ja połączyć z już istniejącą. Znalazłem firmę tutaj link: http://www.commercecon.pl/tworzenie_koncepcji.php - interesuje mnie czy ktoś z Państwa korzystał już z ich usług i jakie są wasze opinie i przemyślenia. Pozdrawiam serdecznie. |
|
|
|
23.04.2011, 19:44
|
|
|
Forumowicz Pełną Gębą ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownicy Postów: 175 Dołączył: 21.12.2008 |
A jakiej wielkości ta hala ma być?
|
|
|
|
26.04.2011, 20:32
|
|
|
Forumowicz Pełną Gębą ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownicy Postów: 101 Dołączył: 21.01.2009 |
Zamówić sobie takiego inspektora i później niczym się nie trzeba zajmować
|
|
|
|
16.08.2011, 08:38
|
|
|
Pierwsze kroki ![]() Grupa: Użytkownicy Postów: 2 Dołączył: 15.08.2011 |
Witam, moje przedsiębiorstwo się rozwija i brakuje nam przestrzeni magazynowej. Chcę wybudować halę, a raczej jakoś ja połączyć z już istniejącą. Znalazłem firmę tutaj link: http://www.commercecon.pl/tworzenie_koncepcji.php - interesuje mnie czy ktoś z Państwa korzystał już z ich usług i jakie są wasze opinie i przemyślenia. Pozdrawiam serdecznie. Witam, Reprezentuję firmę Commercecon. Nie będę robił partyzantki i podszywał się pod "zadowolonego" klienta. Nie działamy w ten sposób! Odsyłam wprost do naszej podstrony z referencjami i wszystko w temacie. Proponuję złożyć zapytanie o w/w halę. Pozdrawiam Rafał. -------------------- Projektowanie, Dostawa, Montaż Konstrukcji i Hal Stalowych
|
|
|
|
4.04.2012, 14:52
|
|
|
Rozkręca się ![]() ![]() Grupa: Użytkownicy Postów: 11 Dołączył: 2.12.2011 |
Jeśli ktoś chciałby wybudować halę lub zlecić inne usługi budowlane, może poszukać specjalisty w internecie, np.: w wielu serwisach budowlanych, w których fachowcy zamieszczają swoje oferty. Ja znalazłem świetnego fachowca w serwisie ktozbuduje.pl
|
|
|
|
7.05.2012, 08:36
|
|
|
Pomocny Forumowicz ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownicy Postów: 36 Dołączył: 26.04.2012 |
Jeśli hala magazynowa to tylko hale stalowe. Szybko, łatwo i wygodnie.
-------------------- |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |